Nieuws van Bonaire

Corona update voor Bonaire en Curaçao

Corona update voor Bonaire en Curaçao

De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao hebben net als bijna alle andere landen ter wereld te maken met het coronavirus. Hoewel vaccinatiecampagnes in volle gang zijn, blijft het virus aanwezig op de eilanden. In dit artikel vind je een actueel overzicht van het aantal positief geteste mensen per eiland. Daarnaast lees je het aantal nieuwe, positief getesten per dag en het aantal positief geteste mensen dat is opgenomen in het ziekenhuis.

Bonaire

Op Bonaire zijn 22 mensen getest op Covid-19. Niemand testte positief.

Van de positief getesten ligt niemand in het ziekenhuis op Bonaire. Daarnaast herstelden er drie mensen van het virus.

Bonaire heeft nu zeven actieve gevallen van Covid-19.


Curaçao

Op Curaçao zijn gisteren 1.553 mensen getest. Van hen kreeg één persoon een positief resultaat.

In het ziekenhuis op Curaçao liggen vier mensen die positief getest zijn, van wie één op de intensive care.

Curaçao heeft nu negentien actieve gevallen van Covid-19.


Aruba

Directie Volksgezondheid DVG ARUBA zal vanaf 1 juli de updates over het aantal Covid-besmettingen voortaan alleen nog op de vrijdag publiceren. Daarmee komen de dagelijkse updates te vervallen. De meest recente coronacijfers van Aruba vind je terug in dit artikel.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo