Nieuws van Bonaire

Het weer op Bonaire voor maandag 5 juli en de komende dagen

Strand Bonaire | Foto ABC Online Media
Het weer op Bonaire voor maandag 5 juli en de komende dagen


KRALENDIJK – Het is vandaag vooral zonnig, heiig en het blijft droog. De verwachte minimum temperatuur zal rond de 27 graden Celsius liggen en de maximumtemperatuur zal rond de 32 graden Celsius zijn. De wind zal vanuit het oost-zuidoosten komen en zal voornamelijk matig tot hard zijn (15-20 knopen met uitschieters tot 26 knopen).

Op dinsdag wordt het half bewolkt tot merendeels zonnig en heiig en het blijft merendeels droog. De wind zal uit het oosten-zuidoosten komen en zal matig tot hard zijn (16-21 knopen met uitschieters tot 27 knopen). Het wordt overdag 32 graden Celsius en in de nacht ongeveer 27 graden.

Woensdag en donderdag wordt het half bewolkt en heiig met een kleine kans op een lokale buitje. De wind zal matig tot hard zijn (15-20 knopen met uitschieters tot 26 knopen) uit het oosten. Het wordt in de nacht 27 graden Celsius en overdag 32 graden Celsius.

Vrijdag wordt het half bewolkt en heiig met lokaal een kans op een bui of twee. De wind zal uit het oosten komen en zal matig tot hard zijn (15-20 knopen met uitschieters tot 25 knopen). Het wordt overdag 31 graden Celsius en in de nacht ongeveer 27 graden.  

Meer over het weer lees je op de facebook pagina van Caribbean Weather Center

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo