Nieuws van Bonaire

WEB Bonaire verontschuldigt zich voor herinnering van $ 0,01 cent

WEB Bonaire verontschuldigt zich voor herinnering van $ 0,01 cent

KRALENDIJK – Een herinnering voor een bedrag van $ 0,01 is over het hoofd gezien en verzonden door de afdeling Klantenservice van WEB Bonaire. WEB begrijpt heel goed dat dit tot grote ergernis van klanten heeft geleid en biedt hiervoor haar excuses aan.

Elke maand stuurt WEB duizenden herinneringen aan klanten over te late betalingen. De herinneringen worden gegenereerd in een geautomatiseerd proces (batchproces). Ze worden handmatig gecontroleerd voordat ze worden verzonden. Herinneringen voor bedragen onder de $ 5 worden meestal verwijderd vóór het mailingproces.

In de batch van eind mei ontsnapte de eerder genoemde herinnering van $ 0,01 cent aan hun aandacht. Een menselijke fout waarvoor WEB haar excuses aanbiedt aan al haar klanten.

Het bedrijf lijkt hiermee te reageren op een artikel dat deze week verscheen op Bonaire.nu, waarin de ergernis van klanten van WEB werd geuit over het af te kunnen sluiten van elektriciteit of water, voor bedragen die onder een dollar liggen.

Deel dit artikel