Nieuws uit Nederland

Gezaghebber Rijna en staatssecretaris Knops delen zorgen om trage uitvoering Bestuursakkoord

Gezaghebber Rijna en staatssecretaris Knops delen zorgen om trage uitvoering Bestuursakkoord

DEN HAAG – Gezaghebber Edison Rijna heeft tijdens zijn werkbezoek aan Den Haag met staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) gesproken over actuele ontwikkelingen op Bonaire.

Aan de orde kwam onder meer de voortgang die wordt gemaakt met de uitvoering van het Bestuursakkoord. De gezaghebber en de staatssecretaris delen hun bezorgdheid over het feit dat meerdere projecten onvoldoende van de grond komen. Zij zijn het erover eens dat de realisatie van die onderdelen van het Bestuursakkoord  die bij de planning achterblijven,  waaronder het verbeteren van de wegen, met meer voortvarendheid moet worden aangepakt.

Bij het werkbezoek dat staatssecretaris Knops begin juli aan Bonaire brengt, zal hierover met het gehele Bestuurscollege worden gesproken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo