Nieuws van Bonaire

Schrijf je in voor een kraam op Dia di Boneiru

Kralendijk – Per 1 augustus 2021 kunt u zich inschrijven voor een stand op Bonairedag. Dit jaar vindt het culturele gedeelte van Bonairedag plaats in Buurtcentrum Tera Kòrá.

Zoals elk jaar kunnen personen die interesse hebben in aanmerking komen voor een stand waarin van alles verkocht kan worden tijdens de viering. Het gaat hier om stands waar eten, snacks, drinken en kunstvoorwerpen verkocht worden, maar ook waar u het kaartspel ‘bon ku n’e’ kan spelen en waar kinderen allerlei spelletjes kunnen doen.

U dient zich persoonlijk te komen inschrijven bij het kantoor van de Skal aan de Kaya E.C. Craane te Playa Pabou. De inschrijving sluit op 30 augustus 2021. Organisaties en personen die op Bonaire gevestigd zijn hebben voorrang om in aanmerking te komen voor een stand.

De betaling moet u doen op het kantoor van Burgerzaken aan de Kaya Neerlandia 40, op de rekening van ‘Volksfeesten’. Nadat u betaald heeft, gaat u terug naar Skal met uw betalingsbewijs om de goedkeuring van uw verzoek in ontvangst te nemen. De laatste dag om uw betalingsbewijs te komen laten zien is 30 augustus 2021. In het geval dat de huur van de stand geannuleerd wordt, krijgt de huurder het betaalde bedrag NIET terug.    

Deel dit artikel