Nieuws van Bonaire

Bonaire bedankt staatssecretaris Blokhuis voor alle coronahulp

Den Haag – Gezaghebber Edison Rijna en gedeputeerde Nina den Heyer hebben tijdens hun werkbezoek aan Den Haag een ontmoeting gehad met staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Paul Blokhuis. 

De bewindsman heeft zich, samen met een speciaal VWS-team, sinds medio maart vorig jaar ingezet om Bonaire (en de andere Caribische delen van het Koninkrijk) te helpen de coronapandemie te bestrijden. Zo werden vanuit Europees Nederland expertise, menskracht, medische hulpmiddelen waaronder complete IC-units en voldoende vaccins geleverd om de gehele volwassen bevolking te vaccineren. 

Gezaghebber Rijna en gedeputeerde Den Heyer hadden een speciaal voor staatssecretaris Blokhuis vervaardigde attentie meegenomen om hem te bedanken voor zijn inzet en te benadrukken dat hij welkom is om deze zomer met zijn gezin vakantie te houden op Bonaire.

Deel dit artikel