Nieuws van Bonaire

Een warm ‘Welcome Back Event’ voor eerste directe vluchten uit Amerika

Een warm "Welcome Back Event" voor eerste directe vluchten uit Amerika
Foto ABC Online Media

Kralendijk – Op zaterdag 5 juni zal Bonaire American Airlines en Delta Air Lines weer verwelkomen op het eiland met directe vluchten vanuit Miami en Atlanta. Wegens de pandemie lagen deze directe vluchten voor een periode van vijftien maanden stil.

Er worden in totaal 300 passagiers verwacht met de eerste vluchten op zaterdag. Voor deze speciale gelegenheid organiseert TCB in samenwerking met verschillende lokale partners een feestelijke activiteit om Amerikaanse toeristen een warm welkom te geven.

Deze activiteit zal plaatsvinden op de luchthaven van Bonaire waar onder andere dansers en danseressen in traditionele folklore klederdracht aanwezig zullen zijn, er promotiemateriaal beschikbaar is zoals folders, en ook de waterkanon-groet zal plaatsvinden.

Daarnaast zal de pas gekroonde Miss Tourism Sunniva Manuel en Jedeane Schoop, 1e runner up, aanwezig zijn om de passagiers te verwelkomen op ons eiland.

Deel dit artikel