Nieuws van Bonaire

Weekend-update Covid-19 voor Aruba, Curaçao en Bonaire

De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao hebben net als bijna alle andere landen ter wereld te maken met het coronavirus. In dit artikel vind je een actueel overzicht van het aantal positief geteste mensen per eiland. Daarnaast lees je het aantal nieuwe, positief getesten per dag en het aantal positief geteste mensen dat is opgenomen in het ziekenhuis.

Bonaire

Op Bonaire bleven de coronacijfers deze dagen nagenoeg gelijk. De afgelopen dagen testte er iedere dag één persoon positief, maar aan de andere kant herstelde er ook een zelfde aantal mensen van het virus.

Gisteren zijn er op Bonaire elf mensen getest. Niemand kreeg een positieve uitslag.

In het ziekenhuis op Bonaire liggen geen positief getesten.

Bonaire heeft nu negentien actieve gevallen van Covid-19.


Aruba

De afgelopen dagen zijn er op Aruba weer twee mensen overleden die positief getest waren. Daarmee komt het aantal doden sinds het begin van de crisis op 107 te staan. Het aantal mensen dat in het ziekenhuis ligt met Covid-19 is gedaald, het aantal positief getesten op de intensive care is zelfs gehalveerd. Het totaal aantal actieve gevallen is met drie gedaald.

Op Aruba zijn gisteren 520 mensen getest. Twee van hen kregen een positieve uitslag.

In het ziekenhuis op Aruba liggen nu nog veertien mensen die positief getest zijn, van wie vier op de intensive care. Ook herstelden er weer vijf mensen van het virus.

Aruba heeft nu 67 actieve gevallen van Covid-19.


Curaçao

Aantal actieve cases Curaçao is 62

Op Curaçao is er de afgelopen dagen weer iemand overleden die positief getest was. Daarmee komt het totaal aantal doden sinds het begin van de crisis op 122 te staan. In het ziekenhuis op Curaçao liggen nu iets meer mensen die positief getest zijn dan voor het weekend. Het aantal mensen op de intensive care is wel afgenomen. Het aantal positieve gevallen van Covid-19 is op één na gelijk gebleven.

Rocargo

Gisteren zijn er op Curaçao 571 testen afgenomen. Drie mensen testten positief.

In het ziekenhuis op Curaçao liggen nu 21 mensen die positief getest zijn. Van hen liggen er twaalf op de intensive care. Twee mensen herstelden van het virus.

Het totaal aantal actieve cases op Curaçao is nu 62.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo