Nieuws van Bonaire

Extra hulp voor de Mangrove Maniacs

Het team in Lac | Foto Mangrove Maniacs

KRALENDIJK – De 11e Luchtmobiele Brigade die momenteel op Bonaire oefenen zetten zich in voor meerdere vrijwilligersprojecten op het eiland. Afgelopen vrijdag en zaterdag gaven ze een helpende hand aan de “Mangrove Maniacs”.

De “Mangrove Maniacs” bestaat uit een groep vrijwilligers en professionals die zich inzetten voor het openen van de kanalen in het mangrovebos van het Lac-gebied op Bonaire. Het blijft belangrijk om deze kanalen periodiek te onderhouden om ervoor te zorgen dat overtollig sediment (o.a. grint, klei en zand) en hergroei worden verwijderd om een ​​goede watercirculatie door het hele mangrovebos te garanderen en niet afsterft.

Zwaar werk tussen de mangrove bossen in Lac | Foto Mangrove Maniacs
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo