Nieuws van Bonaire

Overzicht gevaccineerden op Aruba, Bonaire en Curaçao

Op de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao is het vaccinatieproces tegen Covid-19 in volle gang. In dit artikel lees je hoeveel mensen al een eerste prik hebben gehad en hoeveel mensen inmiddels volledig gevaccineerd zijn. Ook het aantal mensen dat zich geregistreerd heeft voor vaccinatie per eiland vind je terug in het artikel.

Bonaire

Op Bonaire hebben zich 13.623 mensen aangemeld voor vaccinatie tegen Covid-19.

Op Bonaire zijn nu 13.490 mensen die hun eerste vaccinatie tegen Covid-19 hebben ontvangen. Van deze groep hebben ook al 9.327 mensen hun tweede vaccin gehad en zijn dus volledig gevaccineerd. Het aantal volledig gevaccineerden op Bonaire is met 3.289 mensen gestegen ten opzichte van twee weken geleden.


Aruba

Inmiddels zijn er nu op Aruba 58.682 mensen die hun eerste vaccinatie tegen Covid-19 hebben ontvangen. Van deze groep hebben 37.315 mensen ook al een tweede prik gehad en zijn dus volledig gevaccineerd. Het aantal mensen op Aruba dat volledig gevaccineerd is, is met 13.491 gestegen ten opzichte van twee weken geleden.


Curaçao

Op Curaçao hebben zicht 83.160 mensen aangemeld voor een vaccinatie tegen Covid-19.

Inmiddels hebben op Curaçao 80.853 mensen een eerste vaccinatie gehad. Van deze groep zijn er ook al 52.397 mensen die een tweede prik hebben gehad, zij zijn inmiddels volledig gevaccineerd. Het aantal mensen dat nu volledig gevaccineerd is op Curaçao is met 21.899 mensen gestegen ten opzichte van twee weken geleden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo