Nieuws van Bonaire

Aantal gevaccineerden op Bonaire, Curaçao en Aruba

Op de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao is het vaccinatieproces tegen Covid-19 in volle gang. In dit artikel lees je hoeveel mensen al een eerste prik hebben gehad en hoeveel mensen inmiddels volledig gevaccineerd zijn. Ook het aantal mensen dat zich geregistreerd heeft voor vaccinatie per eiland vind je terug in het artikel.

Bonaire

Op Bonaire hebben zich 12.875 mensen aangemeld voor vaccinatie tegen Covid-19.

Op Bonaire zijn nu 12.704 mensen die hun eerste vaccinatie tegen Covid-19 hebben ontvangen. Van deze groep hebben ook al 6.038 mensen hun tweede vaccin gehad en zijn dus volledig gevaccineerd. Het aantal volledig gevaccineerden op Bonaire is met 1.174 mensen gestegen ten opzichte van een week geleden.


Aruba

Inmiddels zijn er nu op Aruba 55.159 mensen die hun eerste vaccinatie tegen Covid-19 hebben ontvangen. Van deze groep hebben 23.824 mensen ook al een tweede prik gehad en zijn dus volledig gevaccineerd. Het aantal mensen op Aruba dat volledig gevaccineerd is, is met 3.301 gestegen ten opzichte van vorige week.


Curaçao

Op Curaçao hebben zicht 79.593 mensen aangemeld voor een vaccinatie tegen Covid-19.

Inmiddels hebben op Curaçao 75.726 mensen een eerste vaccinatie gehad. Van deze groep zijn er ook al 30.498 mensen die een tweede prik hebben gehad, zij zijn inmiddels volledig gevaccineerd. Het aantal mensen dat nu volledig gevaccineerd is op Curaçao is met 10.268 mensen gestegen ten opzichte van een week geleden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo