Nieuws van Bonaire

Opvallend veel automobilisten zonder papieren en zonder gordel

Nieuwe politieuniformen

KRALENDIJK – Afgelopen vrijdag moest de politie opvallend vaak een proces-verbaal opmaken voor het niet kunnen tonen van een geldig verzekeringsbewijs, het rijden zonder rijbewijs en het niet dragen van een autogordel. Aspirant-agenten hielden 20 auto’s staande tijdens een controle aan de Kaya Korona.

Het was opmerkelijk dat veel bestuurders van motorvoertuigen op de openbare wegen zonder gordel en rijbewijs rijden. Vier bestuurders hebben een waarschuwingen gekregen voor het niet dragen van een autogordel.

Tijdens de controle werd ook een persoon aangetroffen zonder legitimatie documenten. Deze werd overgedragen aan de afdeling Vreemdelingen Dienst.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo