Nieuws van Bonaire

Veel doden tijdens het paasweekend op Aruba, Bonaire en Curaçao

De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao hebben net als bijna alle andere landen ter wereld te maken met het coronavirus. In dit artikel vind je een actueel overzicht van het aantal positief geteste mensen per eiland. Daarnaast lees je het aantal nieuwe, positief getesten per dag en het aantal positief geteste mensen dat is opgenomen in het ziekenhuis.

Bonaire

Op Bonaire zijn sinds afgelopen woensdag vier mensen overleden die positief getest waren. Het totaal aantal doden sinds het begin van de crisis komt daarmee op veertien te staan. Het aantal actieve gevallen van Covid-19 op Bonaire is sinds afgelopen woensdag met 32 procent naar beneden gegaan.

Op Bonaire zijn 32 mensen getest, tien van hen kregen een positief resultaat.

Er verblijven in totaal twintig personen in het ziekenhuis door Covid-19. Veertien personen liggen in het ziekenhuis op Bonaire, waarvan vijf intensieve zorg krijgen. Eén persoon ligt in het ziekenhuis op Aruba en vijf personen in het ziekenhuis in Colombia. Ook zijn er weer zeventien personen hersteld.

Bonaire heeft nu 218 actieve gevallen van Covid-19.


Aruba

Sinds afgelopen woensdag zijn er weer vier mensen overleden op Aruba die positief getest waren. Daarmee komt het totaal aantal doden sinds het begin van de crisis op negentig te staan. Het aantal actieve gevallen van Covid-19 is wel met twintig procent afgenomen sinds afgelopen woensdag.

Gisteren zijn er op Aruba 666 mensen getest. Hiervan kregen 43 mensen een positief resultaat.

In het ziekenhuis op Aruba liggen nu 37 mensen, dertien van hen liggen op de intensive care. Ook zijn er weer 69 mensen hersteld van het virus.

Aruba heeft nu 538 actieve gevallen van Covid-19.


Curaçao

Op Curaçao zijn sinds woensdag maar liefst zeventien personen overleden die positief getest waren. Daarmee komt het totaal aantal doden sinds het begin van de crisis op 52 te staan. Het aantal actieve gevallen van Covid-19 op Curaçao steeg sinds woensdag met 45 procent.

Op Curaçao zijn gisteren 832 mensen getest, daarvan kregen 177 mensen een positief resultaat.

Er liggen nu 126 mensen die positief getest zijn in het ziekenhuis op Curaçao, hiervan liggen er 37 op de intensive care. Ook zijn er weer 37 mensen hersteld van het virus.

Curaçao heeft nu 4.489 actieve gevallen van Covid-19.


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo