Nieuws van Bonaire

Zevenhonderd kinderen krijgen ontbijtpakket van ‘Stichting Voeding op school’

Zevenhonderd kinderen krijgen ontbijtpakket van  ‘Stichting Voeding op school’
700 tassen stonden klaar | foto OLB

KRALENDIJK – De stichting ‘Voeding op school’ heeft samen met het Openbaar Lichaam Bonaire afgelopen vrijdag ontbijtpakketten voor 700 kinderen verzorgd. 

Dit werd mogelijk gemaakt door de inzet van ambtenaren en vrijwilligers uit de privé sector. De pakketten zijn voor kwetsbare kinderen die door omstandigheden normaal gesproken op school ontbijten. Door de lockdown  zijn de scholen gesloten.

De actie is opgezet om ervoor te zorgen dat kinderen, ondanks de sluiting van de scholen, toch hun ontbijt kunnen krijgen. Via een drive-thru bij  SGB konden de ontbijtpakketten met fruit, Brinta, brood en beleg worden opgehaald.  

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo