Nieuws van Bonaire

Actuele cases Bonaire, Aruba en Curaçao

De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao hebben net als bijna alle andere landen ter wereld te maken met het coronavirus. In dit artikel vind je een actueel overzicht van het aantal positief geteste mensen per eiland. Daarnaast lees je het aantal nieuwe, positief getesten per dag en het aantal positief geteste mensen dat is opgenomen in het ziekenhuis.

Bonaire

Op Bonaire is wederom iemand overleden die positief getest was. Het is de vierde dode op het eiland in minder dan een week tijd. Het totaal aantal doden sinds het begin van de crisis komt daarmee op tien.

Gisteren zijn er 77 mensen getest en van 27 mensen was het resultaat positief.

In het ziekenhuis op Bonaire liggen nu zes mensen die positief getest zijn, drie van hen liggen op de afdeling intensieve zorg. Ook zijn er vier mensen overgebracht naar het ziekenhuis op Curaçao en één iemand naar het ziekenhuis op Aruba. Bonaire telt totaal dus elf ziekenhuisopnames. Ook zijn er weer 29 mensen hersteld.

Bonaire heeft nu 461 actieve gevallen. In drie gevallen gaat het om toeristen.


Aruba

Gisteren zijn er op Aruba 725 mensen getest, van 29 mensen was de uitslag positief. In vijf gevallen ging het om toeristen.

Rocargo

In het ziekenhuis op Aruba liggen nu 36 mensen die positief getest zijn. Twaalf van hen liggen op de intensive care. Ook zijn er weer veertig mensen hersteld.

Het totaal aantal actieve cases op Aruba is nu 426. In 57 gevallen gaat het om toeristen.


Curaçao

Er zijn gisteren 45 personen positief getest op Curaçao. In totaal werden 245 coronatesten afgenomen. Een testratio van 18,3 procent.

Er zijn twee mensen opgenomen in het ziekenhuis op Curaçao. Er liggen nu 28 personen in het ziekenhuis, van wie twaalf op de intensive care. Er liggen daarnaast vier Bonairianen in het ziekenhuis op Curaçao (CMC), van wie twee op de intensive care. Ook zijn er weer 33 personen genezen.

Het aantal actieve cases op Curaçao is nu 1160.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo