Nieuws van Bonaire

Met eerste avondklok 23 proces-verbalen uitgeschreven

KRALENDIJK – Politie, Marechaussee en Toezicht en Handhaving hebben donderdagavond controles uitgevoerd in verband met de eerste avondklok op Bonaire. 

Het team constateerde dat ondanks de avondklok die om 21.00 uur inging, er toch mensen in hun auto’s op straat waren. Velen hadden hun werkgeversverklaring en mochten zo doorrijden naar hun eindbestemming. Voor een totaal van 23 mensen was dat niet het geval.

Aangezien deze mensen geen geldige reden hadden voor het overtreden van de avondklok, kregen ze een proces verbaal van $150,-. Bij het meermalig overtreden van de avondklok zal de boete door het Openbaar Ministerie worden verhoogd. 

Volgens de noodverordening dienen horecagelegenheden om 20.00 uur gesloten te zijn. De meeste voldeden hieraan. Een enkele was nog open en verkocht alcohol. Directie Toezicht & Handhaving heeft deze locatie laten sluiten.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo