Nieuws van Bonaire

Het weerbericht op Bonaire voor het weekend


Vrijdag 5 maart:
 Het is half bewolkt met lokaal een kans op een bui. De verwachte minimum temperatuur zal rond de 24 graden Celsius zijn en de maximum temperatuur zal rond de 30 graden Celsius zijn. De wind zal vanuit het oosten komen en zal matig tot krachtig zijn (11-16 knopen met uitschieters tot 19 knopen).    

Weeroverzicht voor het weekend: Het weerbeeld zal in het weekend niet heel veel veranderen vergeleken met vrijdag. Het blijft half bewolkt met zaterdag een kans op een bui of twee en zondag met kans op een bui. De maximum in het weekend zal rond de 30 graden zijn, in de nacht wordt het minimaal rond de 24 graden en de wind zal toenemen en matig tot hard zijn (16-21 knopen met uitschieters tot 25 knopen) vanuit het oosten.

Meer over het weer lees je op de facebook pagina van Caribbean Weather Center

Deel dit artikel