Media

Aankondigingsvideo songfestival nu geschoten op Curaçao

Aankondigingsvideo songfestival nu geschoten op Curaçao
Foto Jeangu Macrooy Eurovisie SongFestival

Kralendijk – Tweehonderd miljoen mensen zien straks Curaçao tijdens het Eurovisie Songfestival.

De aankondigingsvideo van de Nederlandse inzending van Jeangu Macrooy, wordt geschoten op Curaçao. De video zou in eerste instantie worden opgenomen op Bonaire, maar daar mag niet worden gevlogen met een drone. Nu wijkt de organisatie dus uit naar Curaçao.

Teleurstelling

Op Bonaire is met grote teleurstelling gereageerd op de gang van zaken. Ook heeft de weigering van Minister Cora van Nieuwenhuizen, om medewerking te verlenen aan een tijdelijke ontheffing van het drone verbod geleid tot vragen in de Tweede Kamer.

Gezaghebber

Gezaghebber Edison Rijna laat in een reactie aan Bonaire.nu weten de gang van zaken jammer te vinden. “Wij hebben de minister vorig jaar al benaderd voor het opheffen van het droneverbod. Helaas heeft de minister anders beschikt. Vanuit het BC blijven wij aandacht vragen voor deze zaak”.


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo