Nieuws van Bonaire

Lwidomar eerste co-piloot met stichting Hoogvliegers

KRALENDIJK- Bonaire had gisteren een primeur met de eerste vlucht van de ‘Stichting Hoogvliegers’ op het eiland.

Lwidomar heeft als eerste co-piloot mogen vliegen met stichting Hoogvliegers. Lwidomar is gek van vliegtuigen en volgens zijn moeder keek hij al dagen uit naar de vlucht. Lwidomar mocht van Piloot Nigel de checklist oplezen en ook een stukje vliegen!

De Stichting bezorgt zieke of gehandicapte kinderen een dag zonder zorgen, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten.

De vluchten worden mogelijk gemaakt door donateurs van Stichting Hoogvliegers, ouders en verzorgers van kinderen binnen de doelgroep kunnen kinderen aanmelden via https://www.stichtinghoogvliegers.nl/. Piloten Nigel Paul en Arthur Korevaar verzorgen de vluchten op Bonaire.

Deel dit artikel