Nieuws van Bonaire

Street Colors bij Bonaire Marine Center

Kralendijk – Aangezien er weinig carnaval was in de carnavalsvakantie konden de talentgroep van Street Colors Bonaire zich extra concentreren op het schilderen van muren. De jongeren van deze groep waren uitgenodigd door Bonaire Marine Center om hun muren aan de Kaya Industria Pariba te te versieren met ‘marine life’.

Na een brainstorm sessie bij Hòfi Kultural, de thuibsasis van Street Colors, heeft de groep in 4 dagen een vrolijke, kleurrijke en magische onderwaterwereld gecreëerd op de muren langs de straat. Van octopussen en kwallen, vrolijke vissen en haaien, onderwater varende boten, wrakken en submarines tot snorkelende giraffes en prachtige koralen. 

Rocargo

De jongeren die dit hebben geschilderd zijn: Noa en Djuga van Voorn, Xaimee Hendricus, Heily Cicilia, Quinn Divine-Dalm, Danae Schoonderwoert, Elina Bosma, Mickie du Mee, Eder Curiel, Jair Perez Rosario, Christopher de Cuba, Suzanne Rumpff , Ishmaellita Martijn, Chazz Laurens en Madchen Sterling. 

Street Colors Bonaire is een project van Fundashon Plataforma Kultural en Hòfi Kultural en wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, Fonds 21 en Openbaar Lichaam Bonaire. 

Meer informatie vind je op www.streetcolorsbonaire.com en instagram https://www.instagram.com/streetcolorsbonaire/

Lees meer nieuws:

Deel dit artikel