Nieuws van Bonaire

Politie treedt op tegen samenscholing op Sorobon Beach

KRALENDIJK – Politie Caribisch Nederland (KPCN) blijft de komende tijd volop controleren op samenscholingen en verkeersovertredingen.

Het weekend komt eraan en de controles zullen dan ook met regelmaat blijven plaatsvinden. Politie doet nogmaals een oproep aan iedereen om zich te houden aan de regels van de noodverordening.

Rocargo

Samenscholing

Op donderdag 18 februari, omstreeks 1.35 uur kreeg de politie centrale melding dat er een samenscholing was bij Sorobon Beach. Bij aankomst op de locatie constateerde de patrouille dat het om een groep ging van ongeveer 100 personen dat voor de meerderheid bestond uit stagiaires. De groep werd streng toegesproken en gemaand om de locatie per direct te verlaten.

Verkeerscontroles

De meeste bekeuring worden uitgegeven voor het rijden zonder autogordel en het gebruiken van de mobiele telefoon tijdens het rijden. De afgelopen dagen werden o.a. bekeuringen gegeven voor het rijden zonder helm, zonder geldige verzekeringsdocumenten, zonder geldig rijbewijs, voor het vasthouden van een telefoon tijdens het rijden en voor het rijden zonder autogordel.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo