Nieuws van Bonaire

Kaya Grandi in fasen afgesloten voor verkeer

KRALENDIJK – In de periode van 15 februari en 1 april 2021 zal de WEB werkzaamheden verrichten in de Kaya Grandi.

Behalve de vernieuwing van de irrigatiewaterleiding zal de WEB ook een stuk drinkwaterleiding in de Kaya Grandi saneren. De graafwerkzaamheden voor beide projecten worden afwisselend en in twee fasen uitgevoerd. Bedrijven en woningen blijven toegankelijk en de werktijden worden aangepast voor bezoek aan restaurants. Werktijden zijn tussen 06.30 uur tot 15.00 uur.

Om deze werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren wordt de Kaya Grandi in fasen afgesloten voor verkeer. De zijstraten blijven toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Auto’s en vrachtverkeer worden omgeleid. De trottoirs in de Kaya Grandi blijven toegankelijk voor voetgangers en de toegang tot alle gebouwen en bedrijven wordt gehandhaafd. Alle bedrijven en woningen blijven toegankelijk.

Deel dit artikel