Nieuws van Bonaire

Het weer op Bonaire voor maandag 1 februari

Kralendijk – Het is half bewolkt en het blijft merendeels droog. Ook blijft het winderig en wordt het heiig door de aanwezigheid van Saharastof. 

De verwachte minimum temperatuur zal rond de 25 graden Celsius zijn en de maximum temperatuur zal rond de 30 graden Celsius zijn. De wind zal vanuit het oosten-zuidoosten komen en zal matig tot hard zijn (17-22 knopen met uitschieters tot 25 knopen).   

Weeroverzicht maandag: Na een aantal buien op de avond en nacht van zondag op maandag, is het vandaag weer droog. Er trekt weer voor het eerst een gebied met saharastof over onze regio en dat zal leiden tot een heiig weer. Ook zal de wind vandaag nog tijdelijk hard waaien.

Meer over het weer lees je op de facebook pagina van Caribbean Weather Center

Deel dit artikel