Nieuws van Bonaire

Adoptiehond van de maand: Meneer Pluis

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij graag een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK :  MENEER PLUIS

 

 

Lieve, prachtige senior hond Meneer Pluis 💙

Het is alweer meer dan een halfjaar geleden dat FKK Meneer Pluis van de animal shelter overnam. Zij dachten toen: daar vinden wij wel snel een gouden mandje voor. Maar helaas… het wilt nog niet lukken.

Meneer Pluis is een gecastreerde reu van ongeveer 7 a 8 jaar oud.
Hij loopt bij de animal rescue in de grote roedel, en kan met alle honden goed overweg. Ook is hij dol op mensen, een echte goedzak dus.

Op zijn oude dag maakt hij zich niet meer zo druk. Een beetje relaxen, wat aandacht, een heerlijke zachte mand en af en toe een uitstapje is alles wat hij wilt. Want zeg nou zelf, niemand hoort zijn oude dag in de opvang door te brengen toch?

Wij hopen voor Meneer Pluis een gouden mandje op Bonaire te vinden zodat hij niet de reis naar Nederland hoeft te maken.

FKK Animal Rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katjes bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken.

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. alles is meer dan welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel