Nieuws van Bonaire

Knops landt met regeringsvliegtuig op Bonaire

Het vliegtuig net voor landing op Flamingo Airport | foto Melanie Zandwijk

KRALENDIJK – Zondagmiddag kort voor half 4 arriveerde regeringstoestel PH-GOV op Bonaire met staatssecretaris Raymond Knops en zijn gevolg aan boord.

De bewindsman zal van 3 tot 7 januari gesprekken voeren op Bonaire, Aruba en St. Maarten. Op Bonaire wordt de staatssecretaris ontvangen door gezaghebber Edison Rijna en waarnemend Rijksvertegenwoordiger Jan Helmond.

Er staan  gesprekken met het Bestuurscollege en de Eilandsraad op de agenda. Verder gaat de staatssecretaris in gesprek met young professionals en brengt hij een bezoek aan de dienst Landbouw Veeteelt en Visserij.

Aan het eind van de middag vindt er een persconferentie plaats.

Deel dit artikel