Nieuws van Bonaire

Strenge controle tijdens jaarwisseling

Controles KPCN naleving noodmaatregelen

Kralendijk – Het Politiekorps Caribisch Nederland maakt vandaag bekend streng te gaan controleren vanavond en vannacht.

De politie zal de door de gezaghebber ingestelde noodverordening handhaven. Er zal gecontroleerd worden op onder andere het afstand houden, dat er niet gedanst wordt, op grote evenementen en op de sluitingstijd van 24:00 uur voor de horeca.

Rocargo

Hiernaast zal de politie extra capaciteit inzetten voor handhaving van de openbare orde. Indien nodig zullen er in en om het centrumgebied maatregelen worden genomen om het verkeer te reguleren om op deze manier extra toestroom van mensen tegen te gaan en geluidsoverlast te voorkomen. Dit in afstemming met de ondernemers en de Driehoek. 

KPCN wenst een ieder een fijne en veilige jaarwisseling!

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo