Nieuws van Bonaire

Jannet Butter stopt met haar twee wekelijkse column voor Bonaire.nu

Jannet bij de redactie van Bonaire.nu op bezoek

Kralendijk – Met de tweedelige kerstspecial is een eind gekomen aan de tweewekelijkse zondagse verhalen van Jannet Butter op Bonaire.nu.

Haar observaties van dagelijkse hilarische, ontroerende en herkenbare taferelen waren voor veel van onze lezers een heerlijk begin van de zondagmorgen. Haar verhaal over de krokodil op Klein Bonaire werd het meest gelezen verhaal maar ook het jongetje dat met zijn vieze handjes in de broodjesbak bij van der Tweel graaide werd veel gelezen en besproken.

Gebeurtenissen in het dagelijks leven vallen haar op. ‘De verhalen liggen op straat. Met de twee columns op Kerstmis heb ik afscheid genomen van het publiceren van columns op Bonaire.nu. Er is een tijd gekomen om andere uitdagingen aan te gaan. Wat afgesproken werd voor een half jaar, werd een jaar, werd anderhalf jaar. Ik dank Sylvia, Ellen en de rest van het Bonaire.nu team voor de gezellige tijd. Ayo lezers en Bonaire.nu team. Bedankt!’

Speciaal voor de liefhebbers hebben wij tijdelijk alle verhalen in het menu van deze website gezet.

Jannet heel hartelijk bedankt voor de mooie samenwerking en het was elke keer weer geweldig om een nieuw verhaal te ontvangen en de eerste te mogen zijn om het te lezen.

Lees de columns van Jannet hieronder terug. Je vindt ze ook in het menu.


Lees ook:

Deel dit artikel