Nieuws van Bonaire

Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied ontvangt lustrumbijdrage uit Nederland

Kralendijk – Het Prins Bernhard Cultuurfonds (Nederland) stelt ter gelegenheid van haar 80 jarig bestaan een lustrumbijdrage van €80.000,- beschikbaar aan het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied.

Deze toekenning komt voort uit het bewustzijn dat het (Nederlandse) Cultuurfonds feitelijk in het Caribisch Gebied is ontstaan. Het Cultuurfonds wil hiermee de historische band tussen de beide organisaties bestendigen en hun waardering laten blijken voor het werk dat het fonds verricht op de zes Boven- en Benedenwindse Eilanden die deel uitmaken van het Koninkrijk.

Rocargo

Het Prins Bernhard Cultuurfonds onderschrijft deze historische band en uit haar oprechte dank voor deze bijdrage. De dankbetuiging van het Het Prins Bernhard Cultuurfonds gaat in het bijzonder uit naar Adriana Esmeijer, die na 20 jaar trouwe inzet voor de cultuurbelangen van de Nederlands Caribische Eilanden, het Nederlandse Cultuurfonds verlaat en plaats maakt voor de nieuwe directrice Cathelijne Broers.


Lees ook:

Deel dit artikel