Nieuws van Bonaire

Politie Bonaire bezorgd om feesten

Politie Bonaire bezorgd om feesten
Archief foto – ABC Onlinemedia

Kralendijk – De politie maakt zich zorgen over het toenemend aantal feesten en overtredingen van de coronanoodverordening. Ook is het gedrag naar de politie agressiever.

Afgelopen weekeinde werden verschillende locaties gecontroleerd op het naleven van de noodverordening nadat eerder werd geconstateerd dat er meer publiek was op verschillende locaties, dat er feesten werden gehouden en dat men zich niet hield aan de geldende afspraken.

De eigenaren van verschillende locaties werden waarschuwend toegesproken, waarbij enige locaties gesloten moest worden doordat ze al vaker gewaarschuwd waren. Een andere locatie kreeg een proces verbaal voor het overtreden van de noodverordening. Ook werd een gepland feest waarvoor men op social media werd uitgenodigd, afgeblazen na controle.

Afgelopen weekend moesten agenten verschillende malen optreden en feesten stoppen. De komende tijd zal de politie doorgaan met intensieve controles en zal er bij overtredingen streng worden opgetreden.

Daarbij doet ze een beroep op organisatoren van bijeenkomsten om de regels na te leven.


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo