Nieuws van Bonaire

Beleef Bonaire virtueel tijdens de BonaireXperience

Beleef Bonaire virtueel tijdens de BonaireXperience

Ben je van plan om binnenkort naar Bonaire te komen? Dan kun je alvast een voorproefje nemen. BonaireXperience zorgt namelijk voor een virtuele blik zowel onder als boven water.

Tijdens het gratis BonaireXperience event, dat 16 januari online plaatsvindt, word je meegenomen om het prachtige eiland Bonaire en zijn onderwaterwereld te bewonderen. Gewoon vanuit huis op de bank via jouw mobiel, tablet of pc. Geniet mee: Beleef Bonaire virtueel tijdens de BonaireXperience.

Je maakt kennis met de betoverende natuur van het eiland, boven en onder water, en hoort meer over alles wat dit eiland – als Blue Destination – doet om de natuur en de authenticiteit te bewaren. Naast een kijkje onder water met bekende Bonairianen, komen ook de leukste resorts en hang-out plekken aan bod.

Het event vindt plaats op 16 januari van 12:00 tot 20:00 uur (Nederlandse tijd). Je kunt de Bonaire DiveXperience volgen op de Facebook-kanalen van Bonaire Toerisme, DuikeninBeeld, DiveXperience en Duikvaker. En op het YouTube-kanaal van DiveXperience. 

Voor meer informatie, kijk op de facebookpagina van DiveXperience of ga naar de website van DiveXperience, waar het live event te volgen is.


Lees ook:

Deel dit artikel