Nieuws van Bonaire

Het weer dit weekend op Bonaire

Vrijdag 27 november: Het is half tot zwaar bewolkt met van tijd tot tijd lokale buien. De verwachte minimumtemperatuur zal rond de 25 graden Celsius zijn en de maximumtemperatuur zal rond de 30 graden Celsius zijn. De wind zal vanuit het oosten-noordoosten komen en zal matig tot krachtig zijn (11-16 knopen met uitschieters tot 18 knopen).   

Weeroverzicht voor het weekend: Er trekken gebieden met wolkenvelden  over de lokale eilanden waaruit van tijd tot tijd lokale buien kunnen vallen. Deze kunnen soms hard zijn en lokaal tot veel neerslag leiden. Hierdoor kunnen overstromingen op de bekende plaatsen niet uitgesloten worden. De kans op neerslag blijft echter de gehele weekend aanwezig. 

Meer over het weer lees je op de facebook pagina van Caribbean Weather Center

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo