Nieuws van Bonaire

LIVE: Online Nature Quiz

Kralendijk – Dutch Caribbean Nature Alliance organiseert op 25 november een interactieve online natuurquiz voor jongeren tussen 11 en 14 jaar. Tijdens deze quiz maakt DCNA gebruik van het “online leren” om de jeugd op de eilanden te bereiken en bewust te maken van het behoud van beschermde natuurgebieden.

“We zijn erg verheugd om DCNA’s eerste Big Live Nature Quiz te organiseren en onze missie voort te zetten om de natuureducatie programma’s van de beheerorganisaties van de beschermde natuurgebieden in het Caribische deel van het Koninkrijk te ondersteunen. Dit evenement kan een gamechanger zijn voor het geven van natuureducatie op een groter platform en kan ontzettend leuk zijn voor de deelnemers! ” zei Dahlia Hassell, Projectmanager bij DCNA.

Kinderen tussen 11 en 14 jaar die op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Statia en Sint Maarten wonen kunnen meedoen.

De Dutch Caribbean Nature Alliance is een regionaal netwerk van beschermde natuurgebieden opgericht om de beheerorganisaties van beschermde gebieden van de zes eilanden te ondersteunen.

https://www.dcnanature.org/big-live-nature-quiz-dutch-caribbean/


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo