Nieuws van Bonaire

Geen openbare activiteiten met de jaarwisseling

Geen openbare activiteiten met de jaarwisseling

Kralendijk – Gezaghebber Rijna heeft aangepaste richtlijnen bekend gemaakt voor de periode van 20 december tot en met 7 januari. De gezaghebber benadrukt dat er op dit moment niet voorzien kan worden hoe de situatie met COVID-19 zal zijn in december van dit jaar en januari 2021. 

Zo zal het niet toegestaan zijn om activiteiten om het publiek te vermaken, activiteiten die toegankelijk zijn voor het publiek of het maken van muziek zoals gaita, barí/tambu en aguinaldo te organiseren.

Muziekgroepen di via livestreaming willen optreden moeten dat minstens  5 dagen van tevoren melden bij het kantoor van het Kabinet van de Gezaghebber.

Er zijn aanvullende regels voor ondernemers die vuurwerk willen afsteken. Ondernemers die op of langs de openbare weg vuurwerk willen afsteken kunnen dit alleen in privékring doen. Dus alleen samen met medewerkers, er mag geen publiek bij aanwezig zijn.


Lees ook:

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo