Nieuws van Bonaire

Tegenvaller voor politiek Den Haag: PLP opnieuw de grootste op Sint Eustatius

Tegenvaller voor politiek Den Haag: PLP opnieuw de grootste op Sint Eustatius

Oranjestad – De partij die door Nederland verantwoordelijk wordt gehouden voor jarenlang wanbestuur op Sint Eustatius, de Progressive Labour Party (PLP), heeft de eilandraadsverkiezingen met ruim verschil gewonnen.

De partij met de omstreden Clyde van Putten als lijstduwer kreeg meer dan de helft van de kiezers achter zich: 815 van de 1.586 uitgebrachte stemmen gingen naar de PLP. Democratic Party (DP) die vooraf goede kansen op de overwinning waren toegedicht bleef steken op 647 stemmen. De United People’s Coalition (UPC) haalde 124 stemmen.

Rocargo

Lees verder op Koninkrijk.nu


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo