Nieuws van Bonaire

Wetswijziging Wet elektriciteit en drinkwater BES ter inzage

Kralendijk – Op woensdag 21 oktober start de internetconsultatie voor het wetsvoorstel dat onder andere de Wet elektriciteit en drinkwater BES wijzigt. In de zomer van 2019 zijn de voorgestelde wijzigingen al een keer uitgebreid geconsulteerd.

Met de uitkomsten van deze consultatieronde is het wetsvoorstel verder aangepast en het deel van het voorstel dat betrekking heeft op de Wet elektriciteit en drinkwater BES wordt daarom nu nogmaals via een internetconsultatieronde ter inzage gelegd.

Rocargo

Het doel van de wijzigingen aan deze wet is bijdragen aan een betrouwbare, duurzame en stabiele drinkwatervoorziening die voor eenieder betaalbaar en daarmee toegankelijk is. Daarnaast draagt het voorstel ook bij aan de verbetering van de uitvoerbaarheid van de wet. De internetconsultatieronde zal woensdag 21 oktober starten en open staan voor opmerkingen tot 18 november. 

Via de volgende link kan de wetswijziging worden ingezien en kunnen opmerkingen worden ingestuurd:

www.internetconsultatie.nl/wijziging_wedb_BES_2020


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo