Nieuws van Bonaire

Verkeerscontroles KPCN

politie-controles

Kralendijk – Het Korps Politie Caribisch Nederland heeft deze week verkeerscontroles gehouden op diverse locaties op het eiland.

Op maandag 5 oktober werd tussen 18.30 uur en 19.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Kaya Korona. Er werden 8 voertuigen gecontroleerd en alle bescheiden van gecontroleerde voertuigen waren in orde. Op verschillende ander locaties werden wel bekeuringen gegeven voor onder andere het rijden zonder autogordel, zonder helm en voor het gebruiken van de mobiele telefoon tijdens het rijden.

In de late middaguren op woensdag 7 oktober, werd een verkeerscontrole gehouden aan de Kaya C.E.B. Hellmund. Hierbij werden een totaal van 36 voertuigen gecontroleerd. Er werd 1 boete uitgeschreven voor het rijden zonder helm, 31 boetes voor het rijden zonder autogordel en 3 boetes voor het rijden zonder verzekering.


Lees ook:

Deel dit artikel