Nieuws uit Nederland

10 jaar 10-10-10: De teleurstelling overheerst

10 jaar 10-10-10: De teleurstelling overheerst

Den Haag – Voorzitter Pieter van Vollenhoven van het Comité Koninkrijksrelaties, staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties Raymond Knops en de gevolmachtigde ministers van Curaçao, Aruba en Sint Maarten Anthony Begina, Eddy Paris (plv) en René Volenius hebben de eerste exemplaren van het boek ‘Koninkrijk op eieren’ over 10 jaar 10-10-10 in ontvangst genomen.

Het op 10 oktober 2010 tegelijkertijd opheffen van het land Nederlandse Antillen, het stichten van de nieuwe landen Curaçao en Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba tot bijzondere gemeenten van Nederland maken was een unieke operatie. Maar heeft deze ook opgeleverd waarvoor het bedoeld was?

Rocargo

Lees het hele artikel en download het gratis ebook op Koninkrijk.nu


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo