Nieuws van Bonaire

Het weer op Bonaire voor maandag 05 oktober

Kralendijk – Het is half bewolkt met een kans op een lokale bui. De verwachte minimumtemperatuur zal rond de 27 graden Celsius zijn en de maximumtemperatuur zal rond de 33 graden Celsius zijn. De wind komt uit het zuidoosten en zal matig zijn (10-15 knopen met uitschieters tot 19 knopen).      

Weeroverzicht maandag: De tropische golf (nu tropische storm Delta) die ons weerbeeld de tweede helft van vorige week heeft beïnvloed, trekt sneller weg uit de regio en dat betekent dat het ons weerbeeld steeds minder zal beïnvloeden. Een lokale bui wordt echter vandaag en de komende dagen niet uitgesloten maar er worden in principe niet meer grote hoeveelheden regen verwacht. 

Meer over het weer lees je op Caribbean Weather Center (Facebook) en op caribbeanweathercenter.net


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo