Nieuws van Bonaire

Bonaire International Airport (BIA) krijgt een internationale beoordeling voor de uitvoering van de COVID-19 maatregelen op de luchthaven

Bonaire International Airport (BIA) krijgt een internationale beoordeling voor de uitvoering van de COVID-19 maatregelen op de luchthaven

Kralendijk – Bonaire International Airport heeft het “Certificate of Accreditation” ontvangen van de Airports Council International (ACI). ACI is een samenwerkingsverband van internationale luchthavens.

Het Airport Health Accreditation programma van ACI geeft luchthavens een beoordeling over hoe hun gezondheidsmaatregelen in het kader van Covid-19 zijn afgestemd op internationaal opgestelde aanbevelingen voor de burgerluchtvaart (ICAO) 

Met deze erkenning laat BIA zien op een professionele manier uitvoering te geven aan maatregelen die de gezondheid en veiligheid van werknemers en passagiers zo goed mogelijk waarborgen. Het laat ook zien dat BIA in staat is de genomen maatregelen te prioriteren, evalueren en zo nodig tijdig aan te passen aan veranderende omstandigheden.  

Jos Hillen, CEO van Bonaire International Airport: “We zijn erg trots op deze erkenning. Mijn team heeft vanaf het begin van Covid-19 hard gewerkt om alle noodzakelijke procedures en maatregelen uit te voeren. Het is onze taak om deze aanpak onverminderd voort te zetten en nog verdere verbeteringen door te voeren waar dat nodig blijkt. 

Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo