Nieuws van Bonaire

Het weer op Bonaire voor maandag 21 september

Kralendijk – Het is half bewolkt en merendeels droog. De verwachte minimumtemperatuur zal rond de 27 graden Celsius zijn en de maximumtemperatuur zal rond de 34 graden Celsius zijn. De wind komt uit het oosten en zal over het algemeen matig zijn (12-17 knopen met uitschieters tot 21 knopen).      

Weeroverzicht maandag: Vanaf vandaag en de komende dagen zal de kans op een enkele bui klein of minimaal zijn. We krijgen meer zonuren en tegelijkertijd zal de wind toenemen naar matig tot hard.

We krijgen daardoor te maken met hogere temperaturen (zowel de minima als de maxima) met een minimum temperatuur van 29 graden Celsius en een maximum van 35 graden Celsius vanaf morgen. Omdat het zo vochtig is, zal de gevoelstemperatuur hoger zijn. Gelukkig staat er dan een matige tot harde wind uit het oosten wat deze omstandigheden wat draaglijker zal maken.

Voor meer informatie over het weer ga naar caribbeanweathercenter.net


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo