Natuur

Pandemie Handboek voor Natuurparken in de Nederlandse Cariben

Pandemie Handboek voor Natuurparken in de Nederlandse Cariben

De Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) heeft zojuist een handboek voor pandemieën uitgebracht. Het handboek zal dienen als blauwdruk voor de natuurbeschermingsorganisaties van de nationale parken in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden om te reageren op huidige en mogelijke nieuwe pandemische uitbraken en hun personeel en bezoekers te beschermen.

Het handbook voor pandemieën voorziet elk eiland van de tools die nodig zijn om noodsituaties goed te herkennen en erop te reageren. Elke uitbraak heeft zijn eigen unieke eigenschappen, dus de richtlijnen moeten op de juiste manier worden aangepast. De sleutel tot een effectieve reactie is om het probleem tijdig te herkennen en zo snel en efficiënt mogelijk te reageren.

Rocargo

Lees het hele artikel en het handboek op Koninkrijk.nu


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo