Nieuws van Bonaire

Summer Art & Dance lessen succesvol

Kralendijk – 5 weken lang, vanaf 6 juli,  hebben de kids kunnen genieten van de Summer Art & Dance School bij Dance Sensation Foundation. Elke week hebben de kinderen verschillende dans, zang en theater lessen kunnen volgen. Daarnaast hebben ze ook nog andere creatieve activiteiten gedaan binnen en buiten DSD. Dit allemaal rondom het thema SHINE. 

Met betrekking tot het thema hebben de kinderen verschillende activiteiten en excursies gedaan waaronder een rondleiding bij bon Fm, naar Mangazina di Rei, NosTV, het volgen van verschillende art workshops, kostuums maken, bakken, een Bonaire tour en nog veel meer.

Als afsluiter was er elke vrijdag om 14:00 een live show via Facebook waarin Dsd liet zien wat de kinderen die week hebben gecreëerd en geleerd. Ben je benieuwd? Ga voor foto’s en liveshows naar de FB van DSD dansschool. 

De Summer Art & Dance is gesubsidieerd door Prins Bernhard Cultuur Fonds Caribisch Gebied, Samenwerkende Fondsen en Lions Club Bonaire. Dsd bedankt voor jullie steun. 

Een speciale dank gaat uit naar alle sponsoren, Bonaire Logistics, Tung Fong Store, Panaderia Seruva,  Mati’s place, Subway, Luciano’s, Divers Diner, KFC en Krioyo Paints.

Bedankt voor alle positieve energie Dsd team, ouders en vrijwilligers. Tot de volgende Summer Art & Dance!


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo