Nieuws van Bonaire

‘Un kanto pa Boneiru – een lied voor Bonaire afgelast

‘Un kanto pa Boneiru - een lied voor Bonaire afgelast

Kralendijk – Het Bonairedag comité, dat belast is met het organiseren van het festival ‘Un kanto pa Boneiru – Een lied voor Bonaire’, heeft nadat de inschrijving gesloten werd, besloten dit festival af te gelasten.

Ondanks de omstandigheden rond Covid-19 werd toch op korte termijn geprobeerd te bekijken of het festival via het live streaming systeem georganiseerd kon worden. Vanwege het kleine aantal inschrijvingen kwam het comité tot het besluit om het festival niet door te laten gaan.

Voor volgend jaar hoopt het Bonairedag comité dit festival en ook de Bonairedagviering door te kunnen laten gaan op een manier, zonder dat er aanpassingen nodig zijn vanwege de Covid-19 pandemie.

Er wordt een beroep gedaan op iedereen die volgend jaar aan het festival mee wil doen om nu al te starten met het werken aan hun compositie en het bijbehorende arrangement.

Via de media en de Facebook pagina van het Openbaar Lichaam Bonaire zal het Bonairedag comité aankondigen wanneer de inschrijving geopend wordt voor het festival ‘Un kanto pa Boneiru 2021 – Een lied voor Bonaire 2021’. Dit geldt ook voor de kinderen die mee willen doen.


Lees ook:

 

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo