Nieuws van Bonaire

Per 1 september bankafschriften MCB alleen online beschikbaar

Per 1 september bankafschriften MCB alleen online beschikbaar

Kralendijk – Maduro & Curiel’s Bank zal stoppen met het printen en per post versturen van bankafschriften. Met ingang van 1 September 2020 zullen alle bankafschriften van persoonlijke betaal- en spaarrekeningen online beschikbaar zijn. 

De cliënten die nog géén toegang hebben tot MCB Online Banking zullen hun papieren bankafschriften 2 keer per jaar via de post blijven ontvangen totdat ook zij zijn aangemeld voor het online platform.

Het eerste bankafschrift zal begin januari per post worden verzonden en bevat de transacties over de periode van juli tot en met december van het voorgaande jaar. Het tweede afschrift wordt begin juli op de post gedaan en bevat de transacties van de voorafgaande maanden januari tot en met juni.

De kosten voor de traditionele papieren bankafschriften blijven ongewijzigd, US$ 5,00 per bankafschrift per maand.

MCB herhaalt dat cliënten deze kosten kunnen voorkomen door gebruik te maken van het online platform. Tevens kan men gebruik maken van de optie “mini-statement” bij de ATM’s.

Aanmelden voor MCB Online Banking

Cliënten die nog niet aangemeld zijn voor MCB Online Banking, worden dringend doch vriendelijk verzocht zich aan te melden via e-mail events@mcbbonaire.com of via het Contact Center met telefoonnummer 715-5520. MCB zal contact met cliënten opnemen voor het ophalen van de e-Pass, die als extra beveiliging dient bij online transacties.


Lees ook:

Deel dit artikel