Nieuws van Bonaire

Les Camps Futés lanceert voor het tweede jaar een zomerkamp voor alle kinderen op Bonaire!

Les Camps Futés wil dit zomerkamp toegankelijk maken voor alle kinderen, ook voor hen die het financieel moeilijk hebben. Les Camps Futés zoekt sponsoren en donaties om dit mogelijk te maken. Er zijn al diverse mooie samenwerkingen opgezet om het zomerkamp mogelijk te maken, maar dit is nog niet toereikend om alle doelstellingen te behalen. Alle bijdragen, hoe klein ook, helpen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een kind te sponsoren om aan het kamp deel te nemen.

Het reguliere bedrag dat voor kinderen betaald wordt, bestaat uit een deel sponsoring voor andere kinderen, waarvoor de middelen ontbreken om aan het zomerkamp mee te doen. Wil je ook helpen om deze zomer onvergetelijk te maken voor de kinderen van Bonaire? Neem contact op met Ariane Cloutier Tel: +599 786 1225 e-mail: bonaire@campsfutes.com

Wat houdt het zomerkamp van Les Camps Futés in

Les Camps Futés Internationaal Educatief en Motiverend Zomerkamp organiseert weer een 6 weken durend kamp van 6 juli tot en met 14 augustus 2020! Het kamp begint iedere ochtend om 7:00 uur tot 17:30 uur in de middag, van maandag tot en met vrijdag.
Als ouder is een goede kinderopvang, zeker in de zomervakantie, het eerste wat in je opkomt. Les Camps Futés organiseert dit unieke concept sinds 2013 op vele locaties verspreid over de gehele wereld en is bedacht in Canada.

Dit kamp voorziet ieder kind van de tijd van zijn/haar leven door het concept “Thoughtful entertainment” ofwel “Doordacht vermaak” Speciaal getrainde en opgeleide kampleiders zullen dagvullende programma’s aanbieden die sterk bijdragen aan de ontwikkeling van uw kinderen.

Het programma moedigt kinderen aan in contact komen en zijn met andere kinderen. Dit draagt bij aan hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Elke week van het zomerkamp heeft een ander thema, hetgeen helpt bij de persoonlijke groei van de kinderen. Een afsluiting van de week door middel van een show, waarin ouders of vertegenwoordigers van de kinderen meer dan welkom zijn, zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Kinderen worden gemotiveerd om uit hun schulp te kruipen en zich verder te ontwikkelen in hun talenten en interesses.

Je kunt een/jouw kind(-eren) inschrijven voor alle 6 weken van het zomerkamp of een deel hiervan, minimaal één week. De totale kosten, inclusief snacks, drinken, een warme maaltijd en de activiteiten, bedragen 120 usd per week. Het wekelijkse thema is online te zien en te boeken. Met de inschrijving van uw

stap voor stap www.campsfutes.com/ amilia

Inschrijvingen en programma online: www.amilia.com

Foto’s, video’s en informatie: Facebook.com/campsfutesbonaire

Bel ons voor vragen of om uw naam op de lijst te zetten voor ondersteuning: +599 786 1225

Contact informatie

Ariane Cloutier
Founder Camps Futés Bonaire
+599 786 1225
bonaire@campsfutes.com


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo