Nieuws van Bonaire

Kantoor informatie en begeleiding Fundashon Alzheimer weer open

Kralendijk – Het Bestuur van Fundashon Alzheimer Bonaire wil de bevolking van Bonaire in het algemeen en haar doelgroep in het bijzonder mededelen dat ingaande woensdag  24 juni haar kantoor bij Gezondheidscentrum Bon Bida tussen 8.00 uur tot 12.00 uur weer open zal zijn voor het publiek. Iedere woensdag zal de Case Manager Dementie beschikbaar zijn voor informatievoorziening en begeleiding.

Er zal natuurlijk rekening gehouden worden met de afstandsregels en zorgen dat hygiëne gewaarborgd wordt. Wij zullen ons ook houden aan alle andere aanbevelingen van Coronasmart en deze toepassen.

Het bestuur is zowel de directie van Gezondheidscentrum Bon Bida als Fundashon Mariadal zeer dankbaar voor hun medewerking en begrip gedurende de moeilijke tijden die wij meemaken i.v.m. COVID-19 en zo ook onze kliënten, om de risico voor hun en onze Case Manager Dementie zoveel mogelijk te mitigeren. 

                               Onze leuze is “Voel je niet alleen, wij zijn er voor je” !!


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo