Bonaire

Waar kun je nog uiteten op Bonaire?

Waar kun je nog uiteten op Bonaire?

Misschien heb je iets te vieren? Jouw verjaardag of een jubileum? Of heb je gewoon zin in jouw favoriete gerecht? Dat kan op het moment een hele uitdaging zijn. Nu de meeste restaurants en horeca gelegenheden gesloten zijn als gevolg van de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, is het soms lastig om een leuke plek te vinden voor een lekker hapje eten. Toch zijn er nog steeds een klein aantal restaurants beperkt geopend. Ook zijn er veel restaurants die nu een take out service hebben of zelfs thuis bezorgen. Dus heb jij zin in een lekker gerecht en vraag je je af waar je nog uiteten kunt op Bonaire? Lees dan onderstaande tips.

Welke restaurants zijn nog geopend?

Waar kun je nog uiteten op Bonaire?

Op dit moment zijn er nog een aantal restaurants geopend. Zij nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Personeel wast vaker hun handen, tafels staan verder uit elkaar en er wordt opgeroepen om thuis te blijven indien je ziekteverschijnselen vertoont. Dit alles gebeurt binnen de huidige wet- en regelgeving.

1200

Wil jij genieten van een heerlijke maaltijd in jouw favoriete restaurant, dan kun je nog bij It Rains Fishes, Cuba Compagnie, Sorobon Beach Resort en het recent geopende Oscar Lighthouse terecht. Voor een heerlijk ijsje of een kop goede koffie is Luciano nog steeds geopend.

Take out restaurants

Waar kun je nog uiteten op Bonaire?

Veel restaurants op Bonaire hebben besloten om hun klanten te bedienen middels een ’take away’ of ’take out’ service. Vaak is het mogelijk om eenvoudig te bestellen via WhatsApp en heb je de keuze uit de gehele menukaart of een aangepast menu. Onderstaande restaurants hebben allemaal ’take out’ mogelijkheden:

Bestel dus eenvoudig online of telefonisch jouw favoriete gerechten. In sommige gevallen bestaat er de mogelijkheid dat de maaltijden aan huis geleverd worden. Waar ga jij genieten van al dat lekkers? Kies je voor jouw eigen huis of zoek je een mooi plekje op het strand voor een romantisch diner?

Tijdelijk gesloten restaurants

Enkele restaurants op Bonaire hebben uit voorzorg hun deuren volledig gesloten. Het gaat om Hangout Beachbar, The Beach Hut, Brass Boer, Eddy’s Restaurant, Bobbejan’s BBQ en Foodies. Houd hun websites en Facebookpagina’s in de gaten om te zien wanneer zij weer heropenen. Zo ben je er als eerste bij om weer te genieten van hun heerlijke gerechten.

Blijf genieten in deze onzekere tijden

Gedurende deze crisis is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Naast gezond en fit blijven, horen ontspanning en lekker eten daar ook bij. Gun jezelf, ondanks deze onzekere tijden, af en toe iets lekkers. Ga lekker uiteten of bestel een heerlijk gerecht voor thuis. Hiermee steun je ook nog eens de lokale ondernemers op Bonaire, een win-win situatie!

Bovenstaand artikel is met zorg samengesteld. Maatregelen ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus worden continu aangescherpt. Hierdoor kan het voorkomen dat bovenstaande informatie niet meer up-to-date is. Wil je er zeker van zijn dat je in jouw favoriete restaurant kunt eten of een gerecht kunt afhalen, neem dan rechtstreeks contact met ze op.


Lees ook:

Deel dit artikelRocargo

Rocargo