Nieuws van Bonaire

Container aardappelen en Groenten voor Bonaire

Kralendijk – Deze week arriveert er op Bonaire een volle 40FT container met daarin 6000 kilo wortelen, 6000 kilo witte kool, 6000 kilo aardapplen en 3000 kilo uien. Deze container wordt volledig gedoneerd aan de Voedselbank Bonaire.

Afgelopen maand werd de directie van de van den Tweel supermarkt benaderd door dhr. Oostveen van Patani Global Food B.V. Dit is een versleverancier voor de supermarkt op Bonaire. Samen met collega ondernemer Fatels Food Group in Nederland hadden zij het idee om te kijken wat de mogelijkheden waren om Aardappelen en Groenten naar Bonaire te sturen om gezinnen die door de coronacrisis zijn geraakt te kunnen voorzien van deze producten en op deze wijze steun te bieden in deze zware tijd.

https://www.facebook.com/vdtsbonaire/videos/2431350143821759/

Voedselbank Bonaire zal in samenwerking met ADRA voedselbank en het OLB zorgen dat alle producten bij de juiste personen terecht komen.

Ook de kookprojecten die al weken belangenloos aan het werk zijn zullen niet worden vergeten. Deze container is geheel kosteloos van Nederland naar Bonaire verscheept door de medewerking van: Cavalier, Seatrade en de Don Andres.

Van den Tweel wil de bedrijven in Nederland en lokale bedrijven en vrijwilligers bedanken die meehelpen om dit mogelijk te maken.


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo