Nieuws van Bonaire

Reizen naar Bonaire is volgens KNVB geen optie

Reizen naar Bonaire is volgens KNVB geen optie

Kralendijk – De KNVB heeft vrijdag aangegeven dat reizen naar Bonaire in coronatijd geen optie is. Gezaghebber Rijna lijkt het juist een eer om de voetbalclubs FC Utrecht en Feyenoord te mogen ontvangen voor de bekerfinale.

“Met het oog op de volksgezondheid adviseert de Rijksoverheid momenteel om niet naar het buitenland te reizen, tenzij dit strikt noodzakelijk is”, zegt een woordvoerder van de KNVB afgelopen vrijdag tegen nu.nl.

Ook de 14 dagen quarantaineregel die Bonaire strikt hanteert staat de voetbalteams in de weg. Dit gebeurt in een hotel waar men geen contact heeft met elkaar. Er kan dan 14 dagen niet getraind worden.

Bonaire geeft het nog niet op. Gezaghebber Edison Rijna heeft in een interview met RTV Utrecht aangegeven contact te zullen zoeken met de UEFA en de KNVB.

Lees ook:

Deel dit artikel