Nieuws van Bonaire

Luis Marcano wint Leadership & Sportsmanship Award

Luis Marcano wint Leadership & Sportsmanship Award
Fotocredit Mark Campbell

Delaware – De uit Bonaire afkomstige tennisster Luis Marcano heeft afgelopen week geschiedenis gemaakt op zijn universiteit in Delaware door het winnen van de prestigieuze Arthur Ashe Leadership & Sportsmanship Award.

De award wordt uitgereikt aan tennisstudenten die uitstekende sportiviteit en leiderschap hebben getoond, ook schoolprestaties, buitenschoolse en tennisprestaties tellen mee.

Marcano zal dit voorjaar afstuderen aan de University of Delaware in Newcastle, USA in computertechnologie met minors in informatica en cybersecurity. Hij presteerde het om het afgelopen seizoen 30 overwinningen in het enkelspel te halen en 21 overwinningen in het dubbelspel.

“Ik ben zo trots op Luis en al het harde werk dat hij op en naast het veld heeft gedaan”, vertelt coach Pablo Montana. “Ik ben heel blij dat hij wordt erkend voor zijn leiderschap en sportiviteit, omdat hij echt begrijpt wat het betekent om een ​​teamplayer te zijn.”  


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo